Hvad er en Hjertesikker Zone?

Hvad er en Hjertesikker Zone?

Når der sker et hjertestop, er det afgørende, at der er personer, som hurtigt træder til med hjertelungeredning, og at der er tilgængelige hjertestartere i nærheden.

En Hjertesikker Zone er et afgrænset område, som fx en virksomhed, en lufthavn, et fitnesscenter, et idrætsanlæg, et museum eller en grundejerforening, der har implementeret de anbefalede tiltag, som eksperterne anbefaler for, at man kan øge chancen for, at en person overlever et hjertestop i deres zone. Se alle anbefalingerne her.

Ved at blive en Hjertesikker Zone er I med til at sørge for, at der er den nødvendige hjælp inden for rækkevidde, når behovet for akut hjælp opstår. Jo flere Hjertesikre Zoner, der etableres i Danmark, des større bliver chancen for at overleve et hjertestop uden for hospital.

Hjertesikker Zone er et koncept fra Dansk Råd for Genoplivning, der er en nonprofitorganisation, som arbejder for, at flere overlever hjertestop i Danmark. Hjertesikker Zone er et samarbejde med Hjerteforeningen, Brancheforening for Hjertestartere, TrygFonden og de præhospitale direktioner.
Nyhedsbrev - Hjertesikker Zone

Få nyheder om Hjertesikker Zone

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvordan din organisation bliver en Hjertesikker Zone og bidrager til at øge chancen for at overleve et hjertestop.