Hvorfor blive en Hjertesikker Zone?

Hvorfor blive en Hjertesikker Zone?​

Øger chancen for at overleve ved hjertestop

I øger chancen for at overleve ved hjertestop, så borgere, gæster og kunder trygt kan færdes i jeres zone.
Vores mål er, at endnu flere danskere skal overleve hjertestop uden for hospital. Helt specifikt er målet, at 19% skal overleve et hjertestop udenfor hospital i Danmark.

I kan rede liv og samtidigt bidrage til kampen om at skabe et Hjertesikkert Danmark.

Konkret rådgivning i genoplivning ved hjertestop

I får konkret rådgivning til at styrke rutinerne for genoplivning efter hjertestop i jeres zone. I bliver uddannet i basal genoplivning og hurtig hjælp med hjertelungeredning og brug af en hjertestarter ved hjertestop. 

Jeres zone bliver markeret på Danmarkskortet

Jeres zone bliver markeret på Danmarkskortet, og I får konkrete materialer til at vise, at I er en Hjertesikker Zone. Materialerne (synlighedspakken) består af klistermærker til opsætning på dør og vindue samt klistermærker, der kan påsættes hjertestartere. Derudover får I en akrylplade til ophængning på væg eller husmur og en skabelon til lokal pressemeddelelse. Samtidigt får I grafik til hjemmeside og sociale medier. 
(Mængden af materialer varierer efter størrelsen på zonen.)

Bliv en del af fællesskabet

I bliver en del af et fællesskab, som arbejder for, at flere overlever hjertestop i Danmark. Om end jeres Hjertesikker Zone er i en bymidte, en virksomhed, lufthavn, fitnesscenter, idrætsforening osv., vil I alle blive en del af noget fælles – nemlig at redde liv. 

Ønsker I at blive en Hjertesikker Zone og en del af fællesskabet, så ser vi frem til at tage imod jeres ansøgning.

Nyhedsbrev - Hjertesikker Zone

Få nyheder om Hjertesikker Zone

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvordan din organisation bliver en Hjertesikker Zone og bidrager til at øge chancen for at overleve et hjertestop.