Søg
Close this search box.

Hvorfor blive en Hjertesikker Zone?

Hvorfor blive en Hjertesikker Zone?​

Ved at blive en Hjertesikker Zone er I med til at:

  • Øge chancen for at overleve ved hjertestop uden for hospital
  • Øge trygheden for borgere, gæster, ansatte og/eller kunder, som færdes i zonen
  • Sikre at I er klar til at træde til ved hjertestop

Små justeringer kan gøre en stor forskel

Fra forskning ved vi, at cirka hver femte hjertestarter ikke er funktionsdygtig. Ved at blive en Hjertesikker Zone har I en organisering på plads, som blandt andet sikrer, at jeres hjertestarter virker, og at jeres zone er klar til at træde til ved et hjertestop.

Bliv en del af fællesskabet

I bliver en del af et fællesskab, som arbejder for, at flere overlever hjertestop i Danmark. Om end jeres Hjertesikker Zone er i en bymidte, en virksomhed, lufthavn, fitnesscenter, idrætsforening osv., vil I alle blive en del af noget fælles – nemlig at redde liv.

Nyhedsbrev - Hjertesikker Zone

Få nyheder om Hjertesikker Zone

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvordan din organisation bliver en Hjertesikker Zone og bidrager til at øge chancen for at overleve et hjertestop.

Tilladelse til at sende nyhedsbrev

Dansk Råd for Genoplivning bruger dine oplysninger til at sende vores nyhedsbrev om DRG's aktiviteter på hjertestop- og strokeområdet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke 'afmeld' nederst i de mails, som du modtager fra os eller ved at kontakte os på info@genoplivning.dk. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her. Ved at klikke på knappen nedenfor, accepterer du, at vi må bruge dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.