Søg
Close this search box.

Viden om genoplivning

Bliv hjerteløber

Bliv en del af Hjerteløberordningen og vær med til at redde liv. Hvis en person oplever et hjertestop uden for hospitalet, kan du som Hjerteløber spille en afgørende rolle i at redde liv.

Ved at tilmelde dig som Hjerteløber gennem TrygFondens Hjerteløber-app, vælger du frivilligt at løbe med en hjertestarter og give livreddende førstehjælp, hvis der registreres hjertestop i nærheden af dig. Når du er med i Hjerteløberordningen, vil du modtage alarmer gennem TrygFondens Hjerteløber-app. Du kan deltage som hjerteløber uanset din placering i Danmark. Det anbefales, at du har gennemført et genoplivningskursus, inden du tilmelder dig. Vær opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 18 år.

Læs mere om at blive hjerteløber

Download hjerteløberappen

Nyhedsbrev - Hjertesikker Zone

Få nyheder om Hjertesikker Zone

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvordan din organisation bliver en Hjertesikker Zone og bidrager til at øge chancen for at overleve et hjertestop.

Tilladelse til at sende nyhedsbrev

Dansk Råd for Genoplivning bruger dine oplysninger til at sende vores nyhedsbrev om DRG's aktiviteter på hjertestop- og strokeområdet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke 'afmeld' nederst i de mails, som du modtager fra os eller ved at kontakte os på info@genoplivning.dk. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her. Ved at klikke på knappen nedenfor, accepterer du, at vi må bruge dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.