Søg
Close this search box.

Find nærmeste hjertestarter

Find nærmeste hjertestarter

Der er opsat mere end 20.000 hjertestartere i Danmark. Hjertestarterne er kun en hjælp, hvis du ved, hvor de hænger, og netop derfor er det væsentligt, at alle hjertestartere registreres på Hjertestarter-Netværkets kort over hjertestartere, som drives af TrygFonden.

Når du registrerer din hjertestarter på Hjertestarter-Netværket, bliver den automatisk vist på hjertestarterkortet. På den måde bliver oplysningerne delt med landets vagtcentraler, så hjerteløbere kan informeres om, hvor den nærmeste hjertestarter er.

Det er desuden altid en god idé at vide, hvor den nærmeste hjertestarter er ophængt, dér, hvor du tit færdes.

Download hjertestarter-app'en

Du kan også downloade hjertestart-app’en, hvor du hurtigt kan finde frem til, hvor den nærmeste hjertestarter hænger.

Download app’en til android
Download app’en til iphone

Nyhedsbrev - Hjertesikker Zone

Få nyheder om Hjertesikker Zone

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvordan din organisation bliver en Hjertesikker Zone og bidrager til at øge chancen for at overleve et hjertestop.

Tilladelse til at sende nyhedsbrev

Dansk Råd for Genoplivning bruger dine oplysninger til at sende vores nyhedsbrev om DRG's aktiviteter på hjertestop- og strokeområdet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke 'afmeld' nederst i de mails, som du modtager fra os eller ved at kontakte os på info@genoplivning.dk. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her. Ved at klikke på knappen nedenfor, accepterer du, at vi må bruge dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.